EFTERÅRSFERIE VED LIMFJORDEN

Efteråret ved Limfjorden er en nærmest magisk, når landskabet forvandler sig til varme efterårsfarver og solen kaster sine gyldne stråler over Limfjorden. Det er de perfekte rammer for en fantastisk efterårsferie med dem du holder af. Her er der tid til aktiviteter med fuld fart på, tid til sjov, tid til leg - men også tid til hygge, ro, nærvær og tid til at komme helt ned i gear. 

Udvalgte oplevelser for hele familien

Her finder du et udvalg af efterårsferieaktiviteter - med noget til alt slags humør. I vores kalender "DET SKER" får du store overblik over alle oplevelser og events. Husk derudover at holde øje med vores facebookside, hvor du både finder begivenheder og masser af inspiration til din efterårsferie. 

Østers- & Muslingepremieren

Gå ikke glip af årets højdepunkt, nemlig Østers- og Muslingepremieren i Nykøbing Mors den 13.-15 oktober. Her skydes østerssæsonen i gang med musik, indlæg og masser af lækre fisk og skaldyr, drysset med en ordentlig omgang festlig, maritim stemning. Her kan du opleve gourmetkokke, som giver dig unikke smagsoplevelse, se Danmarksmesterskaberne i Østersåbning, Champagnesabling og i det hele taget østersgastronomi i VERDENSKLASSE.

Få mere inspiration

Sol og Strand, sommerhus

Overnatning

Der er altid en god seng at sove i ved Limfjorden!