Par i sommerhus ved Limfjorden

Efterårsferie for par

Foto: Niclas Jessen

Brug efterårsferien til at komme helt ned i gear fra hverdagens stress og jag og nyd hinandens selskab. Måske på en rolig vandretur langs Limfjorden, måske på et wellnessophold med gourmetmiddag, eller måske på et yoga arrangement i smukke, naturlige omgivelser.

Find inspiration her!

Oplevelser for to

Østers- & Muslingepremieren

Østers- og Muslingepremieren
Jesper Rais

Gå ikke glip af årets højdepunkt - Østers- og Muslingepremieren i Nykøbing Mors, 14.-16 oktober. Her skydes østerssæsonen i gang med musik, indlæg og masser af lækre fisk og skaldyr, drysset med en ordentlig omgang festlig, maritim stemning. Her kan du opleve gourmetkokke, som giver dig unikke smagsoplevelse, se Danmarksmesterskaberne i Østersåbning, Champagnesabling og i det hele taget østersgastronomi i VERDENSKLASSE.

Kunst & Kultur

Er du interesseret i kunst og kultur, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Limfjordslandet har nemlig et rigt kulturliv med små gallerier, imponerende skulpturer, lokale og nationale kulturskatte og spændende museer.

Kunst & Kultur

Foto: Thomas Køser, Skive Kommune

Lokale smagsoplevelser

Limfjorden er fuld af fantastiske og lokale smagsoplevelser. Nyd f.eks. en økologisk ost lavet på mælk fra lokale jerseykøer, smag en lokalt fanget limfjordsøsters mens du nyder udsigten over Limfjorden, drik en iskold og frisk øl fra fad på de lokale bryggerier og spis friskfanget fisk direkte fra fjorden.

Lokal shopping

keramik, kunst

Shop lokalt - klik her

Foto: Cafe på Herrens Mark