Jegindø, Havn, Limfjorden

Lystbådehavne i Limfjorden

Foto: Destination Limfjorden

Destination Limfjorden har mere end 500 km kystlinje og langs kystlinjen finder du mange hyggelige og idylliske lystbådehavne, som bestemt er et besøg værd - både til vands og til fods.
 

Et udvalg af lystbådehavne ved Limfjorden

Besøg en eller flere af de hyggelige havne i Limfjorden. De fleste har også en kiosk hvor du kan købe en lækker is eller to.

Maritime oplevelser

Den vestlige del af Limfjorden er fyldt med småfjorde, kyststrækninger og hyggelige havne som må oplevelses og udforskes. Mærk den maritime stemning i de mange havnebyer, der hver især byder på unikke oplevelser. Nyd en sejltur på Limfjorden, spis is ved havnen, tag på fisketur eller tag med til de mange maritime festivaler i løbet af året.

På vores bookingportal finder du også et udvalg af maritime oplevelser - bl.a. sælsafari, sejlads med romsmagning, kajakture med guide og meget meget mere: BOOK en maritim oplevelse i Limfjordlandet

Glyngøre Lystbådhavn
Thomas Køser, Skive Kommune

Bo på Båd

Vågn op til bølgeskvulp i Handbjerg Marina ved Limfjorden. Her kan du leje overnatning på en båd i marinaen inkl. rengøring og adgang til bad- og toiletfaciliteter i servicebygningen.

Derudover kan du som lejer af en båd gå i grejbanken og låne kajak og SUP boards eller cykler uden ekstra beregning. 

Spisesteder på havnen

De mange små idylliske lystbådehavne ved Limfjorden indbyder til hygge og nærvær med familien, vennerne eller kæresten. De fleste lystbådehavne har et spisested eller en kiosk som sælger is om sommeren.

Her finder du nogle af de restauranter/cafeer som ligger ved eller tæt på en af vores lystbådehavne – og som ofte har en skøn udsigt ud over Limfjorden.

Meget mere Limfjorden