Gå til indhold
Naturlig Bevægelse, yoga på SUP
Limfjordens

MARITIME OPLEVELSER

Kajak ved Limfjordsmusset

Den vestlige del af Limfjorden er fyldt med småfjorde, kyststrækninger og hyggelige havne som må oplevelses og udforskes. Mærk den maritime stemning i de mange havnebyer, der hver især byder på unikke oplevelser. Nyd en sejltur på Limfjorden, spis is ved havnen, tag på fisketur eller tag med til de mange maritime festivaler i løbet af året.

Det maritime Limfjordsland er et sandt paradis for sejlere og par.
 

Maritime oplevelser og aktiviteter

Årlige maritime events

Limfjordsområdet byder på flere særpræget og unikke events, som trækker tusindvis af besøgende. Du kan både opleve events der repræsenterer livet ved vandet og events der repræsentere egens gastronomi.

Havne i Limfjorden

Hvis du vil vide mere om havnene i Destination Limfjorden og Limfjordsområdet i Destination Himmerland, så klik nedenfor. 

Du kan også besøge Havneguide.dk, hvor du finder flere nyttige oplysninger om alle lystbådehavne og marinaer i den vestlige del af Limfjorden og resten af Danmark. Du kan bl.a. se medlemshavnenes aktuelle begivenheder og oplevelser samt en oversigt over spisesteder i området.

Sejlads på Limfjorden

Man kan ikke besøge Limfjordsområdet uden at tage en sejltur på fjorden. Prøv f.eks. sælsafari, en guidet sejlads inkl. frokost eller Ø-hop, hvor du sejler mellem flere af Limfjordens øer. Og under hver sejlads er der garanti for storslået natur undervejs.

Kajak, kano og SUP på Limfjorden

Kom helt tæt på Limfjordens kyster i havkajak, SUP eller kano. Området har flere udlejningssteder og en tur på Limfjordens rolige vande med udsigt til områdets smukke kyster, er det rene terapi. 

Tag en vandretur langs Limfjorden

Glem ikke vandreskoene så du kan opleve det storslået og varieret fjordlandskab helt tæt på. Her finder du uberørt natur og hundredvis af kilometer vandreruter, som blot venter på at blive udforsket.

Fiskeri i Limfjorden

Limfjorden har et naturgivent potentiale for et helt enestående havørredfiskeri. Danmarks største fjord modtager vand fra 1/6 af Danmarks areal og en stjernerække af Danmarks allerbedste havørred-åer har deres udløb i fjorden.

De varierede kysttyper indbyder til fiskeri, og de geografiske forhold gør det muligt altid at finde en god plads – uanset vejr.