Naturlig Bevægelse, yoga på SUP
Struer Havn, sommer

MARITIME OPLEVELSER

Foto:Naturlig Bevægelse&Anders Trærup
ved Limfjorden

Den vestlige del af Limfjorden er fyldt med småfjorde, kyststrækninger og hyggelige havne som må oplevelses og udforskes. Mærk den maritime stemning i de mange havnebyer, der hver især byder på unikke oplevelser. Nyd en sejltur på Limfjorden, spis is ved havnen, tag på fisketur eller tag med til de mange maritime festivaler i løbet af året.

Det maritime Limfjordsland er et sandt paradis for sejlere og par.
 

Havne i Limfjorden

Hvis du vil vide mere om havnene i Destination Limfjorden, så klik på billedet nedenfor eller kig i vores brochure "Havneguide". 

Du kan også besøge Havneguide.dk, hvor du finder flere nyttige oplysninger om alle lystbådehavne og marinaer i den vestlige del af Limfjorden og resten af Danmark. Du kan bl.a. se medlemshavnenes aktuelle begivenheder og oplevelser samt en oversigt over spisesteder i området.

Tag en vandretur langs Limfjorden

Glem ikke vandreskoene så du kan opleve det storslået og varieret fjordlandskab helt tæt på. Her finder du uberørt natur og hundredvis af kilometer vandreruter, som blot venter på at blive udforsket.

Vandring Mors

Vandreruter

Fiskeri i Limfjorden

Limfjorden har et naturgivent potentiale for et helt enestående havørredfiskeri. Danmarks største fjord modtager vand fra 1/6 af Danmarks areal og en stjernerække af Danmarks allerbedste havørred-åer har deres udløb i fjorden.

De varierede kysttyper indbyder til fiskeri, og de geografiske forhold gør det muligt altid at finde en god plads – uanset vejr.

Fiskeri i Limfjorden

Find din næste fiskeplads