Grisetå Odde, Dark Sky
Uhrehøj, Himmerland

NYD NATUREN VED LIMFJORDEN

Foto:Ruslan Merzlyakov&Daniel Villadsen
I EFTERÅRET

Den vestlige del af Limfjorden, omkring øerne og ved Himmerland, kan du opleve et storslået og varieret fjordlandskab, fyldt med småfjorde, kyststrækninger og imponerende naturlandskab. Her findes uberørt natur, kilometervis af vandre- og cykelruter og uendelige outdoor muligheder - og efteråret er ingen undtagelse. Men Limfjorden og Himmerland er også andet end bjergtagende natur. Det er også traditionsrige kroer, gourmetrestauranter og eksklusive råvarer direkte fra fjord og jord.

Limfjorden er det perfekte sted for livsnydere og naturelskere.

Dark sky, Ertebølle Hoved

Foto:Daniel Villadsen

Oplev naturens smukke farver i efteråret

Efteråret er en vidunderlig årstid at komme ud i naturen på. Den friske luft, den behagelige tempratur og ikke mindst de mest fantastiske farvespil. I Limfjordslandet findes der masser af naturspots, der er et besøg værd - flere af dem helt tæt på Limfjorden.

 

Tag en vandretur langs Limfjorden

Glem ikke vandreskoene så du kan opleve det storslået og varieret fjordlandskab helt tæt på. Her finder du uberørt natur og hundredvis af kilometer vandreruter, som blot venter på at blive udforsket.

Ved Limfjorden er der højt til himlen og tid, rum og plads til at trække vejret frit.

Fiskeri i Limfjorden

Limfjorden har et naturgivent potentiale for et helt enestående havørredfiskeri. Danmarks største fjord modtager vand fra 1/6 af Danmarks areal og en stjernerække af Danmarks allerbedste havørred-åer har deres udløb i fjorden.

De varierede kysttyper indbyder til fiskeri, og de geografiske forhold gør det muligt altid at finde en god plads – uanset vejr.

Fiskeri i Limfjorden

Se de mange fiskepladser ved Limfjorden

Foto: Destination Limfjorden

En dag er ikke nok!

Snup derfor en overnatning og nyd endnu mere tid væk fra hverdagens stress og jag.