Gå til indhold

EFTERÅRSFERIE

Foto:Destination Limfjorden&KCLimfjord
Ta' familien med til Limfjorden på efterårsferie

Efterårsferie i Limfjordslandet

Tag familien med på efterårsferie i Limfjordslandet og få gode familieoplevelser sammen. Her er der tid til aktiviteter med fuld fart på, tid til sjov, tid til leg - men også tid til hygge, ro, nærvær og tid til at komme helt ned i gear. 
 

Det sker i efterårsferien

Her finder du et udvalg af vores dejlige efterårsferieaktiviteter - med noget til alt slags humør.

I vores kalender "DET SKER" får du store overblik over alle oplevelser og events. Husk derudover at holde øje med vores facebookside, hvor du både finder begivenheder og masser af inspiration til din efterårsferie. 

Østers - og Muslingepremieren

Østers- og Muslingepremieren
Jesper Rais

Gå ikke glip af årets højdepunkt - Østers- og Muslingepremieren i Nykøbing Mors, 14.-16 oktober. Her skydes østerssæsonen i gang med musik, indlæg og masser af lækre fisk og skaldyr, drysset med en ordentlig omgang festlig, maritim stemning. Her kan du opleve gourmetkokke, som giver dig unikke smagsoplevelse, se Danmarksmesterskaberne i Østersåbning, Champagnesabling og i det hele taget østersgastronomi i VERDENSKLASSE.

Få mere inspiration

Find mere inspiration til din efterårsferie i vores magasin.

Kom helt tæt på de lokale og deres unikke historier med 'Lokale Fortællinger', hvor udvalgte lokale tager dig med på en rundvisning og fortæller om det helt særlige ved deres sted.

Efterårsferie med smagen af Limfjorden

Få stillet sulten hos en af de mange skønne spisesteder, der tilbyder noget for enhver. Og snyd ikke dig selv for at smage nogle af Limfjordslandets helt særlige delikatesser - bl.a. vores limfjordsøsters, som har sæsonåbning i starten af oktober.

Familievenlig overnatning i efterårsferien

Få mere inspiration her: