Jul, julemarked

Jul i Limfjordslandet

Foto: Rolands Varsbergs

Julen er den dejligste tid på året fyldt med hygge, nærvær, glæde og masser af julelækkerier. Her finder du inspiration til julemarkeder, juleshopping, juleoplevelser og masser af julegaveideer i Limfjordslandet.

Er du klar til at vinde fede præmier hver dag i december frem til jul?

Så deltag i vores store julekalender-konkurrence!

Vi har igen i år lavet en online julekalender, hvor du kan vinde fede præmier hver dag i december, helt frem til den 24. december. Du skal blot gennemføre dagens spil og så er du med i lodtrækningen.

Tilmeld dig julekalenderen allerede nu og få en reminder hver dag i din mailboks, med link til dagens låge. Du kan tilmelde dig vores julekalender via linket her: TILMELD JULEKALENDER

Du kan læse mere om vores online julekalender samt vores præmier på Destination Limfjordens Julekalender side.

Ikke mere snak! Klik på billedet nedenfor for at komme direkte til spillet.

GLÆDELIG JUL!

Gense vores 'Øl & Østers Julekalender'

Gense vores 'Øl & Østers Julekalender', hvor vi skåler julen ind med 24 øl og 24 østers, som er filmet i 24 små afsnit - alt sammen filmet på dag.

To østers-eksperter og en vært vil tage dig igennem 24 øl og andre flydende lækkerier fra vores lokalområde, hvortil de skal smage/tilberede østers. Det hele er filmet i 24 små afsnit og alle afsnit er filmet på samme dag, så det er festlig!

Du kan læse mere om vores Øl & Østers Julekalender og se de 24 afsnit ved at klikke på billedet nedenfor.

Juleshopping

Gør dine julekøb i en af Limfjordens hyggelige byer - Struer, Skive, Nykøbing Mors og Lemvig. Her finder du butikker for enhver smag - lige fra sko, tøj og boliginteriør til genbrugsguld og unik kunst. Og ved at handle direkte i butikker, støtter du også det lokale samfund – og det er godt for butikkerne og for samvittigheden.

Husk at få frisk luft i den (sukker)søde juletid

Grisetå Odde, vinter

Ta' en gåtur ved Limfjorden...

Foto: Daniel Brandt Andersen

Juleophold ved Limfjorden

Nogen gange er en dag bare ikke nok. Book derfor en overnatning i Limfjordslandet med din partner, din familie eller en god veninde, og få mere tid til nærvær, ro, hyggelige cafebesøg, juleshopping og flere oplevelser.

Få mere inspiration fra Limfjordslandet