Kano ved Lundø

Sommer ved Limfjorden

Foto: Thomas Køser - Skive Kommune

Ved Limfjorden leves livet i pagt med det storslåede fjordlandskab og de imponerende udsigter. Her er hyggelige øer, charmerende limfjordsbyer og et skatkammer af lækre råvarer, der serveres direkte fra jord eller fjord. Her er ro, tid og rum til at trække vejret og lade op. 

Sommerferie for alle ved Limfjorden

Er du til fantastiske og unikke sommeroplevelser, så er du kommet til det helt rigtige sted. I Limfjordslandet finder du skønne strande, gastronomiske oplevelser, smuk natur, kultur og historie og masser af unikke og skæve oplevelser. Og vigtigst af alt - her finder du ro og plads til at oplade. 

Her finder du et lille udvalg af vores mange skønne oplevelser. Enjoy!

Bispens Marked
Museum Salling

Begivenheder og events i Limfjordslandet

Der er så meget vi gerne vil fortælle og vise, at der slet ikke er plads til det hele her på siden. Hold derfor øje med vores begivenhedskalender "DET SKER" samt vores facebookside, hvor du finder inspiration til af masse skønne oplevelser i Limfjordslandet.

Sommerferie med smagen af Limfjorden

Limfjordslandet er Nordens spisekammer og nogle af råvarerne er lands- og verdenskendte for deres smag. Ta f.eks. på snapse- eller romsmagning hos Brænderiet Limfjorden. Prøv de lækre oste fra Thise Mejeri. Gå på opdagelse hos de en af de forskellige specialbryggerier, som f.eks. Fur Bryghus eller Staarup Håndbryg. Og glem ikke de lækre råvarer direkte fra Limfjorden – nemlig østers og skaldyr. 

Strandferie ved Limfjorden

Limfjordens rolige vand er perfekt til alle vandhunde. Her kan du tage en forfriskende dukkert i vandet på en varm sommerdag, slappe af og komme helt ned i gear, lege eller spille bold i vandet, eller fange krabber og andre småfisk.

Verdens bedste ferie - Campingferie